fbpx

Φραϊσινού: “Όλοι οι Έλληνες παίκτες ήταν ποιοτικοί αντίπαλοι”

Φραϊσινού: “Όλοι οι Έλληνες παίκτες ήταν ποιοτικοί αντίπαλοι”

Με θετικότατους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στην ομάδα της Ελλάδος ο τεχνικός της Γαλλίας, Λοράν Φραϊσινού, μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων, στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι Λιγκ. Ο Γάλλος τεχνικός στάθηκε στο υψηλό επίπεδο των Ελλήνων παικτών που προέρχονται από το πρωτάθλημα NRL, ενώ χαρακτήρισε επιτυχία για την ομάδα του το γεγονός πως δέχθηκε μονάχα δύο try και αυτά από λακτίσματα που δημιούργησαν τις φάσεις.

“Εάν δείτε τη ραχοκοκαλιά τους, οι Μαγουλιάς, Ιλίας και Ρόμπινσον είναι όλοι παίκτες του NRL, άρα προφανώς πρόκειται για μία καλή ομάδα. Τα δικά μας παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά απόψε, καθώς όλοι οι αντίπαλοι ήταν ποιοτικοί παίκτες.

Το ότι δεχθήκαμε μόλις δύο try και αυτά με ασίστ-λακτίσματα είναι κάτι το θετικό. Ήμουν αρκετά χαρούμενος με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, αν και υπάρχουν δύο-τρία πράγματα που θα ήθελα να βελτιώσουμε.

Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε στα λακτίσματα και στο πώς παίζουμε στη δική μας πίσω ζώνη και εφόσον το κάνουμε αυτό θα καταστούμε μία ομάδα πολύ δύσκολη να μας νικήσει οποιοσδήποτε”, είπε χαρακτηριστικά ο Φραϊσινού.

https://rugby-league.apexsports.gr/2022/10/18/pagkosmio-ragkmpi-ligk-ta-highlights-tis-premieras-tis-ellados-kontra-sti-gallia-vid/
https://rugby-league.apexsports.gr/2022/10/18/pagkosmio-ragmpi-ligk-o-mikros-fan-pou-mazepse-souvenir-apo-oli-tin-ethniki-ellados-vid/
https://rugby-league.apexsports.gr/2022/10/18/fraisinou-oloi-oi-ellines-paiktes-itan-poiotikoi-antipaloi/
https://rugby-league.apexsports.gr/2022/10/18/georgallis-ta-logia-den-arkoun-gia-na-perigrapsoun-tin-perifania-mou/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα