ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

ΝΙ Open: Στον τρίτο γύρο ο Σέλμπι (vid)

ΝΙ Open: Στον τρίτο γύρο ο Σέλμπι (vid)

Ο Μαρκ Σέλμπι πήρε τη νίκη με 4-2 απέναντι στον Σαμ Κρέγκι στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου στο όπεν Βόρειας Ιρλανδίας σε μία αναμέτρηση με πολλά λάθη και πολλά safety.

 Ο Κρέγκι πήρε το πρώτο φρέιμ με τον Σέλμπι να απαντά στο δεύτερο. Ο Κρέγκι είχε ευκαιρίες να κάνει δικά του τα επόμενα δύο φρέιμ τα οποία όμως δεν αξιοποίησε με τον Σέλμπι να παίρνει προβάδισμα με 3-1. Η αντίδραση από τον Κρέγκι ήρθε στο πέμπτο φρέιμ όπου σημείωσε και το μοναδικό century της αναμέτρησης με ένα μπρέικ 111 πόντων. Το επόμενο φρέιμ, το έκτο, αποδείχθηκε και το τελευταίο με τον Κρέγκι να χάνει ξανά ευκαιρίες και ο Σέλμπι με ένα μπρέικ 58 πόντων έφτασε στη νίκη για να αντιμετωπίσει στο γύρο των 32 των Χαμάντ Μίαχ ή τον Λου Νινγκ.

 «Πήρα τη νίκη και αυτό ήταν το σημαντικό», είπε ο Σέλμπι. «Νιώθω ότι η συγκέντρωσή μου ήταν ασταθής σε όλο το ματς χωρίς να ξέρω το λόγο. Τα φρέιμ ήταν αρκετά ανοικτά στην αρχή, κάποιος έπαιρνε την ευκαιρία, έκανε λάθος και το φρέιμ γινόταν φριχτό. Κανείς μας δεν είχε καλή απόδοση».

https://www.youtube.com/watch?v=bwc00QRxyv4&ab_channel=SnookerHD

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.