fbpx

Θερμή υποδοχή για τον Παγκόσμιο Δημήτρη Κυρσανίδη στην Θεσσαλονίκη (pics)

Θερμή υποδοχή για τον Παγκόσμιο Δημήτρη Κυρσανίδη στην Θεσσαλονίκη (pics)

Με χαμόγελα, ανθοδέσμες και ελληνικές σημαίες υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, τον παγκόσμιο πρωταθλητή του παρκούρ, Δημήτρη Κυρσανίδη, στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” το μεσημέρι της Τρίτης (18/10).

Ο Έλληνας αθλητής επέστρεψε από το Τόκιο με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, μαζί με τον συναθλητή του Μίμη Θεοδωρίδη και τη Γ’ Αντιπρόεδρο της Ε.Γ.Ο. Ειρήνη Μανδραβέλη. Παρών στη διοργάνωση ήταν από ελληνικής πλευράς και ο διεθνής κριτής Άγγελος Πουλής.

Παρούσα στο αεροδρόμιο ήταν, φυσικά, όλη η οικογένεια του 27χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή, δεκάδες φίλοι και συναθλητές του, παιδιά που προπονούνται υπό την επίβλεψή του, αλλά και άνθρωποι της ελληνικής γυμναστικής όπως ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αβραάμ Σαπρανίδης, ο Ολυμπιονίκης και ομοσπονδιακός προπονητής της ενόργανης Βασίλης Τσολακίδης και ο επίσης ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ζαχαριάδης.

Ο “DK” έγινε δεκτός με ενθουσιώδη συνθήματα και χειροκροτήματα, πριν χαθεί στις αγκαλιές των γονιών, των παππούδων του, αλλά και της συζύγου του Αλεξάνδρας, στην οποία αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα freestyle.

https://parkour.apexsports.gr/2022/10/15/pagkosmio-stin-koryfi-tou-kosmou-o-dimitris-kyrsanidis-vid/
https://parkour.apexsports.gr/2022/10/15/pagkosmio-i-aponomi-tou-chrysou-dimitri-kyrsanidi-vid/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα