ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

European Tour: Η πρώτη διοργάνωση με μηδενικές εκπομπές άνθρακα

European Tour: Η πρώτη διοργάνωση με μηδενικές εκπομπές άνθρακα

Το ευρωπαϊκό Tour έγινε η πρώτη επαγγελματική διοργάνωση γκολφ που ανακοίνωσε τη δέσμευσή της να πετύχει μηδενικές εκπομπές άνθρακα συνυπογράφοντας τις δράσεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή.

 Το πρόγραμμα με τίτλο «Race to Zero» απαιτεί από όλες τις πλευρές να μειώσουν άμεσα τις εκπομπές άνθρακα κατά 50% έως το 2030 και να πετύχουν μηδενικές εκπομπές έως το 2040. Το πλαίσιο για την κλιματική δράση μέσω του αθλητισμού δημιουργήθηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και στηρίζεται σε πέντε πυλώνες, την προώθηση μεγαλύτερης προστασίας στο περιβάλλον, τη μείωση της συνολικής επίδρασης στο κλίμα, την εκπαίδευση για την κλιματική δράση, την προώθηση υπεύθυνης κατανάλωσης και την επικοινωνία για τις δράσεις στην προστασία του περιβάλλοντος.

 Ο Κιθ Πέλι, CEO του European Tour, είπε: «Ο όμιλος του DP World Tour είναι μία παγκόσμια εταιρεία με εκατομμύρια ακόλουθους, οπότε είχαμε σαφώς την ευθύνη και την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τις πλατφόρμες μας με τον σωστό τρόπο. Η δέσμευσή μας για μηδενικές εκπομπές μέσω του προγράμματος Golf for Good δείχνει πόσα σοβαρά παίρνουμε το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος και το ρόλο που μπορούμε να παίξουμε».

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.