ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

South American Games: Τρία χρυσά μετάλλια για τη Βραζιλία

South American Games: Τρία χρυσά μετάλλια για τη Βραζιλία

Με τρεις τίτλους έκλεισε η Βραζιλία το πρόγραμμα του κανόε σλάλομ στο πλαίσιο των Αγώνων Νότιας Αμερικής, στην Ασουνσιόν της Παραγουάης. Στην κατηγορία C1 των γυναικών το χρυσό μετάλλιο πήγε στην Άνα Σάτιλα Βιέιρα Βάργκας η οποία σταμάτησε το χρονόμετρο στο ένα λεπτό και 39,07 δευτερόλεπτα.

Η νέα επιτυχία της Βραζιλίας σημειώθηκε στο Κ1 γυναικών με νικήτρια την Ομίρα Μαρία Εστάσια Νέτα και επίδοση ενός λεπτού 35 δευτερολέπτων και 16 εκατοστών. Τίτλος και στο μονοθέσιο καγιάκ των ανδρών με τον Πέδρο Ενρίκε Γκονσάλβες Ντα Σίλβα να επικρατεί του ανταγωνισμού με επίδοση ενός λεπτού και 22,76 δευτερολέπτων.

 Η Αργεντινή ήταν εκείνη που κατάφερε να αποτρέψει το απόλυτο των χρυσών μεταλλίων για τη Βραζιλία στην ημέρα με τον Σεμπάστιαν Μαξιμιλιάνο Ρόσι να επικρατεί στο μονοθέσιο κανόε των ανδρών σε ένα λεπτό και 29,67 δευτερόλεπτα. Η Βραζιλία παραμένει στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων της διοργάνωσης και βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξεπεράσει τα 300 μετάλλια στο σύνολο.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.