fbpx

Double In-Double Out: Νίκες για Τάσο Αργυρόπουλο και Χρήστο Παπαδόπουλο (pics)

Double In-Double Out: Νίκες για Τάσο Αργυρόπουλο και Χρήστο Παπαδόπουλο (pics)

Ο Τάσος Αργυρόπουλος και ο Χρήστος Παπαδόπουλος ήταν οι νικητές του εναρκτήριου αγώνα των τουρνουά Uncle Chronis Tattoo Double In-Double Out που διεξήχθη στο Game on Darts Club στο Ν. Ηράκλειο.

Το τουρνουά ήταν το 1ο από τα 10 που θα πραγματοποιηθούν και ανήκουν στη στην φιλοσοφία των τουρνουά “Darts tournament series” με εμπνευστές τους Παναγιώτη Χρυσοσπάθη και Γιώργο Καράβα.

8 players Championship

O Τάσος Αργυρόπουλος ήταν ο νικητής του Κλειστού τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν 8 παίκτες. Στον 1ο γύρο επικράτησε του Κώστα Ντινόπουλου με 4-2, στα ημιτελικά επιβλήθηκε του Άγγελου Μουλάγγελη με 4-1, ενώ στον μεγάλο τελικό νίκησε τον Ηλία Τσαλίκη 5-2 σε έναν αγώνα με υψηλές επιδόσεις και αρκετό θέαμα.

Στους αγώνες δεύτερης ευκαιρίας, οι Κώστας Ντινόπουλος και Διονύσης Πηλιχός ήταν οι νικητές, αφού επικράτησαν 4-3 και 4-0 των Paul Raven και Παύλου Νικολακόπουλου, αντίστοιχα.

Open Tourament

O Χρήστος Παπαδόπουλος ήταν ο νικητής του Open tournament. Σε αγώνες knock out με τις σειρές να κρίνονται στα 4 leg (best of 7), o Παπαδόπουλος αφού πέρασε bye τον 1ο γύρο, απέκλεισε κατά σειρά τον Ανδρουλιδάκη με 4-1, τον Ιορδανίδη με 4-0 στον προημιτελικό, συνάντησε τον Η. Τσάκαλη στα ημιτελικά επικρατώντας με 4-3. Στον μεγάλο τελικό επιβλήθηκε του Γιώργου Μονιού με 4-3 μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, μπαίνοντας με το “δεξί” στη διοργάνωση, την οποία και ολοκλήρωσε σημειώνοντας συνολικά 3 180άρια.

https://darts.apexsports.gr/2022/10/20/double-in-double-out-premiera-sto-n-irakleio-vid/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα