fbpx

Northern Ireland Open: Στα προημιτελικά ο Άλεν (vid)

Northern Ireland Open: Στα προημιτελικά ο Άλεν (vid)

Μετά τη δύσκολη νίκη επί του Άντι Λι, ο Μαρκ Άλεν πλησίασε στην κορυφαία του απόδοση και νίκησε 4-0 τον Ζιάο Γκουοντόνγκ εξασφαλίζοντας θέση στα προημιτελικά του όπεν Βόρειας Ιρλανδίας.

 Ο Άλεν βρέθηκε στο Μπέλφαστ με αρκετή πίεση στους ώμους του καθώς είναι το φαβορί ως κάτοχος του τίτλου. Η εικόνα του ήταν καλή πριν το τουρνουά, το οποίο άρχισε θετικά με μοναδική δύσκολη στιγμή το ματς στο γύρο των 32 απέναντι στη Λι και μέσα σε λίγες ώρες έπρεπε να γυρίσει στο Γουότερφροντ Χολ. Ο ίδιος δεν ήταν στο αρχικό πρόγραμμα να αγωνιστεί δύο φορές στην ίδια ημέρα ωστόσο ο προηγούμενος γύρος του ολοκληρώθηκε στη μία και τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα.

 Σε άλλα ματς, ο Μαρκ Γουίλιαμς με ένα μπρέικ 69 πόντων στο τελευταίο φρέιμ νίκησε 4-3 τον Στίβεν Μαγκουάιρ και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Άλεν. Σε ένα ματς υψηλού επιπέδου με τους δύο παίκτες να πετυχαίνουν century, ο Γουίλιαμς πήρε την πρόκριση κάνοντας δικό του το καθοριστικό φρέιμ. Ο Λούκα Μπρεσέλ ηττήθηκε 4-0 από τον Λιού Χαοτιάν ενώ ο Ζου Γκουελόνγκ αξιοποίησε τα λάθη του Ρόμπερτ Μίλκινς και με 4-0 θα παίξει πλέον με τον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ ο οποίος νωρίτερα στην ημέρα επικράτησε 4-0 του Τομ Φορντ. Ο Άντονι ΜακΓκιλ νίκησε 4-0 τον Τιάν Πενγκφέι σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από μία μεγάλη διακοπή καθώς υπήρχε πρόβλημα σε ένα σετ από μπάλες.

https://www.youtube.com/watch?v=ktgwmSRiFKw&ab_channel=SnookerHD
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα