fbpx

Northern Ireland Open: Στα προημιτελικά ο Ρόμπερτσον (vid)

Northern Ireland Open: Στα προημιτελικά ο Ρόμπερτσον (vid)

Ο Νιλ Ρόμπερτσον δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ωστόσο έφτασε στη νίκη με 4-0 απέναντι στον Λι Χανγκ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του όπεν Βόρειας Ιρλανδίας.

 Ο συγκεκριμένος τίτλος είναι ο μοναδικός στο πλαίσιο του Home Nations που λείπει από την συλλογή του αλλά με τους Ρόνι Ο’Σάλιβαν, Τζαντ Τραμπ και Τζον Χίγκινς να έχουν ήδη τεθεί εκτός συνέχειας, έχει τη μεγάλη ευκαιρία να σηκώσει το τρόπαιο που φέρει το όνομα του Άλεξ Χίγκινς.

 Ο Ρόμπερτσον έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση λίγες εβδομάδες πριν στο Χονγκ Κονγκ πετυχαίνοντας τρία century στην σειρά στην ήττα του από τον Ο’Σάλιβαν και έδειξε δείγματα της ποιότητάς του στη νίκη επί του Χανγκ στο Γουότερφροντ του Μπέλφαστ.

 Με την πρόκριση αυτή ο Ρόμπερτσον θα κληθεί πλέον να αντιμετωπίσει τον Μαρκ Σέλμπι ο οποίος νίκησε 4-2 τον Μάικλ Γουάιτ που είχε μπρέικ 132 πόντων. Η πορεία του Σον Μέρφι ολοκληρώθηκε μετά την ήττα από τον Ζου Γουελόνγκ που είχε μπρέικ 55, 68 και 78 πόντων και θα αντιμετωπίσει τον Ρόμπερτ Μίλκινς που νωρίτερα είχε νικήσει τον Τζον Χίγκινς. Ο Ντέιβιντ Γκρέις, ο οποίος νωρίτερα στο τουρνουά είχε νικήσει τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν, ηττήθηκε από τον Άντονι ΜακΓκιλ.

https://www.youtube.com/watch?v=kRJePdmc6Ro&ab_channel=SnookerHD
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα