fbpx

Ντάτον: “Φανταστικό ξεκίνημα στο τουρνουά, 22% τηλεθέαση στο ματς της πρεμιέρας”!

Ντάτον: “Φανταστικό ξεκίνημα στο τουρνουά, 22% τηλεθέαση στο ματς της πρεμιέρας”!

Γεμάτος ικανοποίηση εμφανίστηκε ο Τζον Ντάτον, με την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής εβδομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι Λιγκ. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής του τουρνουά μίλησε για τις εντυπώσεις του από αυτές τις πρώτες ημέρες και, πέρα από την αγωνιστική επιτυχία της οικοδέσποινας Αγγλίας, στάθηκε στην συμπεριφορά των παικτών της Αυστραλίας, αλλά και τα εκπληκτικά ποσοστά τηλεθέασης.

Μιλώντας για την πρώτη εβδομάδα, πιστεύω πως δεχθήκαμε μία πολύ καλή αίσθηση του πώς διαμορφώνεται ο ρυθμός. Είδαμε μία φανταστική εμφάνιση για την οικοδέσποινα Αγγλία και μία υπέροχη ημέρα εντός του γηπέδου (St. James Park), οπότε είναι πολλά τα θετικά στοιχεία που κρατάμε.

Είδαμε την Αυστραλία να αγωνίζεται σε αγγλικό έδαφος για πρώτη φορά από το 2016 και αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν πως οι παίκτες, μετά το τέλος του ματς, δαπάνησαν τουλάχιστον 45 λεπτά για να κάνουν τον γύρο του αγωνιστικού χώρου, να συναντήσουν τους φαν και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους. Ήταν μία πολύ ξεχωριστή στιγμή του τουρνουά.

Το συνολικό τηλεοπτικό κοινό ως τώρα είναι 3.800.000 θεατές και αυτό θα αυξηθεί διότι ακόμη δεν έχουμε προσθέσει στο σύνολο και όσους παρακολούθησαν ψηφιακά (διαδικτυακά) τους αγώνες.

Το ποσοστό της τηλεθέασης στο εναρκτήριο ματς (Αγγλία-Σαμόα) ήταν 22% στο BBC, νούμερο τρομερά υψηλό. Είχαμε μία φανταστική εκκίνηση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάτον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα