ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

CJ Cup (R3): Πέρασε επικεφαλής ο ΜακΙλρόι (vid)

CJ Cup (R3): Πέρασε επικεφαλής ο ΜακΙλρόι (vid)

Ο Ρόρι ΜακΙλρόι είναι σε καλή θέση για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο CJ Cup, που διεξάγεται στο πλαίσιο του PGA Tour, στο Congaree Golf Club της Νότιας Καρολίνα, καθώς είναι επικεφαλής στην κατάταξη μετά τον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου ο Βορειοϊρλανδός θα επιστρέψει και στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ρίχνοντας από την κορυφή τον Σκότι Σέφλερ. Με τον Αμερικανό να έχει επίδοση ίση με το όριο, ο ΜακΙλρόι πέρασε στην κορυφή της γενικής, ένα χτύπημα μπροστά από τους Τζον Ραμ, Κερτ Κιταγιάμα και Kιουνγκ-Χουν Λι.

«Πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι παίζω πολύ καλά αυτή την στιγμή», είπε ο ΜακΙλρόι. «Έχω τον έλεγχο της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά δεν πήγα καλά προς το τέλος απόψε. Μπορώ να βασιστώ στην εμπειρία μου εδώ τις τελευταίες τρεις ημέρες και στους τελευταίους 6-7 μήνες καθώς παίζω πολύ καλά όταν πρέπει να το κάνω. Αύριο θα είναι μία άλλη ημέρα όπου θα έχω την ευκαιρία να πάρω νέο τίτλο».

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.