fbpx

Γεωργαλλής: “Υπήρχαν διαστήματα που το ματς ήταν ένα πραγματικό μπρα-ντε-φερ”

Γεωργαλλής: “Υπήρχαν διαστήματα που το ματς ήταν ένα πραγματικό μπρα-ντε-φερ”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του ο Στιβ Γεωργαλλής. Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του στην αναμέτρηση με τη Σαμόα για τη 2η αγωνιστική των Ομίλων του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ, υπογραμμίζοντας πως αυτή δεν αντικατοπτρίζεται σωστά από το τελικό 72-4.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο σπουδαίο αμυντικό πείσμα που έδειξαν οι παίκτες του απέναντι σε μία πανίσχυρη αντίπαλο, υπογραμμίζοντας πως ανά διαστήματα το ματς έμοιαζε με ένα πραγματικό μπρα-ντε-φερ, ενώ δεν λησμόνησε να τονίσει την αξία που προσφέρει η κάθε στιγμή της παρουσίας της Ελλάδος σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

“Μιλήσαμε στο ημίχρονο και το πρώτο 20λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου ήταν μάλλον το καλύτερό μας στο παιχνίδι. Μιλήσαμε για το πώς έπρεπε να κινηθούμε αμυντικά, όμως οι αντίπαλοί μας ήταν εξαιρετικά καλή ομάδα για να μην αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της.

Δεν πιστεύω πως το σημερινό σκορ αντικατοπτρίζει σωστά την προσπάθεια που καταβάλαμε. Υπήρχαν διαστήματα στο ματς που η αναμέτρηση ήταν ένα πραγματικό μπρα-ντε-φερ.

Μπορείς να το δεις από δύο πλευρές. Είτε θα τους κάναμε μαρκαρίσματα, είτε θα τους αφήναμε να περάσουν ανενόχλητοι. Δεν επιτρέψαμε σε κανέναν να περάσει αμαρκάριστος σήμερα.

Ανεβάσαμε ρυθμό και βρεθήκαμε στη σωστή θέση για να βγάλουμε τα σωστά μαρκαρίσματα, οπότε δεν μπορώ να υποτιμήσω την προσπάθεια των παικτών μου. Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα και να απολαύσουμε όλα όσα έχει να μας προσφέρει αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτή την εικόνα στο μπαρ της Αθήνας (με τους πανηγυρισμούς) όταν σκοράραμε το πρώτο μας try στο προηγούμενο ματς, είναι κάτι που δεν αγοράζεται. Είναι κάτι το ανεκτίμητο”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γεωργαλλής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα