ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Mallorca Open: Πρώτος τίτλος στο DP World Tour για τον Πάουλ (vid)

Mallorca Open: Πρώτος τίτλος στο DP World Tour για τον Πάουλ (vid)

Το κλείσιμο ήταν δραματικό στο όπεν της Μαγιόρκα στο Σον Μουντανιέρ με τον Γιάνικ Πάουλ να έχει μπέρντι στην τελευταία τρύπα και να παίρνει τον πρώτο του τίτλο στο DP World Tour. Η κορυφή άλλαξε χέρια σε μία σειρά περιπτώσεων με τον Μάρκους Άρμιτατζ να παίρνει προβάδισμα δύο χτυπημάτων με τρεις τρύπες να απομένουν, λυγίζοντας όμως από την πίεση.

Ο Γερμανός ήταν επίσης ασταθής στον τελευταίο γύρο όπως και πολλοί άλλοι και έδειχνε να έχει χάσει κάθε ελπίδα για τον τίτλο όταν είχε μπόγκι στη 15η τρύπα, το τέταρτο μπόγκι του στο γύρο, ωστόσο πήρε τη νίκη με διαφορά ενός χτυπήματος από τους πλησιέστερους αντιπάλους του, τους Πολ Γουόρινγκ και Νικολάι Φαν Ντελινγκσχάουζεν.

 Ο Ράιαν Φοξ άρχισε την ημέρα ισόβαθμος στην κορυφή με τον Πολ ωστόσο ο Νεοζηλανδός είχε ένα γύρο που θα ήθελε να ξεχάσει καθώς άρχισε με διπλό μπόγκι. Με σύνολο πέντε μπόγκι και 74 χτυπήματα έμεινε πολύ μακριά από την κορυφή όπως και ο Νικολάι Χόιγκααρντ. Δύο από τα ονόματα που ήταν στη λίστα των φαβορί για τη νίκη.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.