ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ρόνι Ο’Σάλιβαν: «Ο Μαρκ Άλεν πρέπει να κερδίσει παγκόσμιο πρωτάθλημα»

Ρόνι Ο’Σάλιβαν: «Ο Μαρκ Άλεν πρέπει να κερδίσει παγκόσμιο πρωτάθλημα»

Ο Μαρκ Άλεν ήταν εξαιρετικός για άλλη μία φορά στο Γουότερφροντ Χολ του Μπέλφαστ διατηρώντας στην κατοχή του τον τίτλο στο όπεν Βόρειας Ιρλανδίας καθώς νίκησε στον τελικό τον Ζου Γιουελόνγκ και ο Ρόνι O’Σάλιβαν από ρόλο σχολιαστή, πιστεύει ότι ένας παγκόσμιος τίτλος περιμένει τον Βορειοϊρλανδό.

 Ο Rocket επιμένει ότι ο Μαρκ Άλεν θα πρέπει να πάρει μία φορά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή μετά τη νίκη 9-4 με ανατροπή επί του Ζου Γιουελόνγκ στον τελικό του Northern Ireland Open. «Δεν πιστεύω ότι έχει αμφισβητηθεί ποτέ το ταλέντο του Μαρκ και η ικανότητά του όταν είναι καλά», είπε ο Ο’Σάλιβαν στο Eurosport. «Είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, πρέπει να πάρει έναν παγκόσμιο τίτλο με το παιχνίδι του και με το ταπεραμέντο του. Με τον τρόπο που αγωνίζεται αυτή την στιγμή, το επίπεδο σταθερότητα, είμαι σίγουρος ότι νιώθει πως είναι σε ένα καλό σημείο. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κινείται στην σωστή κατεύθυνση. Για όσο θα το κάνει αυτό, πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν».

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.