ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Επανέρχεται στην προεδρία της IBF ο Αλ Σαμπάχ!

Επανέρχεται στην προεδρία της IBF ο Αλ Σαμπάχ!

Σε σίριαλ δίχως τέλος εξελίσσεται η ιστορία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ. Κάτι λιγότερο από έξι μήνες μετά την παραίτησή του, ο Σεΐχης Ταλάλ Μοχαμάντ Αλ Σαμπάχ επέστρεψε για να αναλάβει και πάλι το “τιμόνι” της IBF, προσθέτoντας ακόμη ένα… επεισόδιο σε αυτή την αλλοπρόσαλλη σειρά γεγονότων.

Ο Αλ Σαμπάχ είχε ουσιαστικά εξαναγκαστεί σε παραίτηση από την προεδρία τον περασμένο Μάιο, όταν βγήκε στην επιφάνεια το γεγονός πως το 2021 είχε μεταφέρει από τα ταμεία της IBF και της Ασιαστικής Ομοσπονδίας συνολικά 10.300.000 ευρώ σε προσωπικό του λογαριασμό.

Έκτοτε, η Διεθνής Ομοσπονδία παρουσίαζε μία εικόνα πλήρους κατάρρευσης, με τους υπαλλήλους της να αποχωρούν και μη δυνάμενη να συγκαλέσει καν ένα συνέδριο μεταξύ των μελών της.

Τώρα, σχεδόν μισό χρόνο μετά την παραίτησή του, ο Αλ Σαμπάχ αποφάσισε να επιστρέψει στο πόστο του και εφόσον κανένα από τα 12 μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IBF δεν έφερε αντίρρηση, αυτή η επιστροφή έγινε πράξη. Πλέον, ο Αλ Σαμπάχ θα παραμείνει στην προεδρία τουλάχιστον ως το 2023, όπου έληγε κανονικά η θητεία του.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.