ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Open Gardaland 2022: Ελληνικές διακρίσεις στην Ιταλία

Open Gardaland 2022: Ελληνικές διακρίσεις στην Ιταλία

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε από την Βερόνα της Ιταλίας η ελληνική αποστολή που έλαβε μέρος στο Cheer Open Gardaland 2022, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022.

Τα ελληνικά ζευγάρια από τους συλλόγους Ελληνικές Σταγόνες και Ελληνικό Αστέρι εξασφάλισαν ακόμα μία συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Cheer League και στοχεύουν στην πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2023.

Όλες οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι σε αξιοσημείωτους αντιπάλους, και κατάφεραν να λάβουν σημαντικές θέσεις.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Μιχάλης Φουντεδάκης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, συνεχάρη τον πρόεδρο της Ιταλικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Ivo Sequani, για την διοργάνωση και συζήτησαν για το μέλλον του αθλήματος, ενώ παράλληλα η Ελληνική Ομοσπονδία προσκάλεσε την ιταλική ομάδα των adaptive abilities, στην χώρα μας.

Διακρίσεις

1η θέση-Junior Cheer Freestyle Pom/ Πατού – Παπατκούδη (Ελληνικό Αστέρι)
2η θέση-Senior Cheer Freestyle Pom/ Ανδρεανίδου – Αποστολάτου (Ελληνικό Αστέρι)
3η θέση-Junior Cheer Freestyle Pom/ Λαουράκη – Μαρτσιλασβίλι (Ελληνικές Σταγόνες)
8η θέση-Junior Cheer Freestyle Pom/ Μπλουγκούρα – Χατζημιχαήλ (Ελληνικό Αστέρι)

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.