fbpx

ACC (R1): Πρωτοπόρος ο Μπο Τζιν (vid)

ACC (R1): Πρωτοπόρος ο Μπο Τζιν (vid)

Ο Μπο Τζιν από την Κίνα βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης μετά τον πρώτο γύρο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Ασίας-Ειρηνικού που διεξάγεται στο Τσονμπούρι της Ταϊλανδης.

 Φοιτητής στο πανεπιστήμιο της πολιτείας της Οκλαχόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Κινέζος άρχισε με μπόγκι ωστόσο ακολούθησε ένα ιγκλ και έξι μπέρντι με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με επίδοση επτά χτυπημάτων κάτω από το όριο και με διαφορά δύο χτυπημάτων από τους πλησιέστερους αντιπάλους του, τον ντόπιο και νούμερο δώδεκα στην παγκόσμια κατάταξη, Ρατσανόν Τσανανανουβάτ, τον φορμαρισμένο Τζέιμς Λίου από την Σιγκαπούρη και τον Ιάπωνα Ριούτα Σουζούκι.

 Η κατάσταση θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί πολύ διαφορετικά για τον Μπο Τζιν, τον μικρό αδερφό του Τσενγκ Τζιν, ο οποίος είχε πάρει τον τίτλο σε αυτό το τουρνουά του 2015. Ήταν ένας από τους τελευταίους που θα έφταναν στην Ταϊλάνδη ωστόσο όταν έφτασε στο αεροδρόμιο της Οκλαχόμα Σίτι δεν βρήκε το όνομά του στη λίστα των επιβατών και έπρεπε να αγοράσει νέο εισιτήριο από το Λος Άντζελες, ώστε να προλάβει την πτήση της Qatar Airways για τη Ντόχα και να φτάσει έγκαιρα στον τελικό του προορισμό.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα