ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

English Open: Πέρασαν από τα προκριματικά Τζουνχούι και Λάινς

English Open: Πέρασαν από τα προκριματικά Τζουνχούι και Λάινς

Ο Ντινγκ Τζουνχούι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και νίκησε 4-0 τον Ίαν Μπερνς παίρνοντας την πρόκριση για το γύρο των 64 του English Open. Ο Ντινγκ είχε τρία century με 106, 138 και 134 πόντους φτάνοντας στην εντυπωσιακή νίκη. Αντίπαλός του θα είναι είτε ο Ζου Γιουελόνγκ είτε ο Ζου Σι όταν αρχίσει η κυρίως φάση του τουρνουά στο Μπρέντγουντ στις 12 Δεκεβρίου.

 Ο Λιανγκ Γουενμπό θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Πίτερ Λάινς ωστόσο το World Snooker Tour αποφάσισε να αποβάλει άμεσα τον Κινέζο καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για κάποια αντικανονική πράξη χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα.

 Σε άλλα ματς, η Μινκ Νουτσαρούτ βρέθηκε πολύ κοντά σε μία μεγάλη ανατροπή από το 3-0 απέναντι στον Τσεν Ζιφάν. Η Μινκ επικράτησε στο συγκλονιστικό έκτο φρέιμ που κράτησε μία ώρα με την Ταϊλανδή να παίρνει 82 πόντους έναντι 71 του αντιπάλου της και να στέλνει το ματς στο καθοριστικό φρέιμ, ωστόσο ο Ζιφάν κράτησε την συνοχή του και επιβλήθηκε με 4-3. Ο Μαρκ Κινγκ χρειάστηκε επίσης επτά φρέιμ, κερδίζοντας τα τελευταία δύο, για να πάρει την πρόκριση σε βάρος του Ντέβιντ Λίλι.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.