fbpx

LIV Golf: Ανασκεύασε ο Αλ Σορούρ

LIV Golf: Ανασκεύασε ο Αλ Σορούρ

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλια του επικεφαλής της ομοσπονδίας γκολφ της Σαουδικής Αραβίας, Ματζέντ Αλ Σορούρ, για τη δημιουργία μέιτζορ από πλευράς LIV Golf αν οι παίκτες που αγωνίζονται στη διοργάνωσή του δεν γίνουν δεκτοί από τα παραδοσιακά τουρνουά, ο ίδιος είπε ότι τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν.

 «Είχα μία συνηθισμένη συζήτηση με έναν ρεπόρτερ της New Yorker κατά τη διάρκεια του τουρνουά στη Νέα Υόρκη πριν λίγες εβδομάδες και εκεί εξέφρασα τον εκνευρισμό μου για την ατυχή συμπεριφορά που γνωρίζουν οι παίκτες του LIV Golf από το PGA Tour», είπε. «Σχετικά με τα μέιτζορ, τα τουρνουά που είναι ξεχωριστά και ανεξάρτητα από το LIV, έχω το μέγιστο σεβασμό. Τα μέιτζορ έχουν να κάνουν με την ιστορία, την κληρονομιά, τον αληθινό συναγωνισμό και την τιμή. Η ιστορία εκφράστηκε λάθος και οι απόψεις μου παρερμηνεύτηκαν. Τα μέιτζορ είναι όντως η καλύτερη πλατφόρμα όπου οι παίκτες από κάθε διοργάνωση μπορούν να αγωνιστούν, παρά την αποβολή των παικτών μας από το PGA Tour».

«Ως μέλος του συμβουλίου και διευθυντής του LIV Golf είμαι εδώ για να ολοκληρώσω την επένδυση που έχει γίνει χτίζοντας μία ομάδα, μεγαλώνοντας το παιχνίδι και υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των παικτών. Αυτό είναι το μοναδικό ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα