fbpx

Ryder Cup: Οριστικά απών ο Σέρχιο Γκαρθία

Ryder Cup: Οριστικά απών ο Σέρχιο Γκαρθία

Ο Σέρχιο Γκαρθία είπε ότι πονάει που γύρισε την πλάτη στο Ryder Cup με τον Ισπανό να έχει μία σειρά από ρεκόρ στη διοργάνωση όντας ο νεότερος Ευρωπαίος που πήρε μέρος σε ηλικία 19 ετών το 1999 ενώ έχει και το ρεκόρ πόντων για την Ευρώπη με 28,5.

 Ο ίδιος ωστόσο δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην έκδοση του 2023 στη Ρώμη καθώς δεν πήρε μέρος σε αρκετά τουρνουά του DP World Tour το 2022 ώστε να διατηρήσει την ιδιότητα μέλους αποφασίζοντας να μεταπηδήσει στο LIV Golf. Ο Γκαρθία είχε την ευκαιρία να πάρει μέρος στο όπεν της Μαγιόρκα την περασμένη εβδομάδα ωστόσο αποφάσισε να μην αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της χώρας του. Ο ίδιος είπε ότι ο λόγος ήταν για να μην νιώσει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος από τα μέλη της ευρωπαϊκής ομάδας.

 Οι φήμες θέλουν τις σχέσεις του Γκαρθία με τον νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, τον Ρόρι ΜακΙλρόι να έχουν διαλυθεί ολοκληρωτικά και ο 42χρονος είπε ότι δεν θέλει να γίνει αρνητικός παράγοντας στη Ρώμη. «Προφανώς ήξερα κάποια από τα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν αν ήμουν εκεί», είπε από τη Φλόριντα όπου βρίσκεται για το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς στο LIV Golf. «Στο τέλος της ημέρας όμως, όπως βλέπετε, κάποιοι από την άλλη πλευρά πραγματικά δεν με θέλουν εκεί. Δεν θέλω να είμαι βάρος σε κανέναν και ακόμα λιγότερο σε ένα Ryder Cup».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα