ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Bermuda Championship (R1): Ισοβαθμία για δύο στην κορυφή (vid)

Bermuda Championship (R1): Ισοβαθμία για δύο στην κορυφή (vid)

Το Port Royal αποτελεί το μικρότερο σε μήκος γήπεδο στην σεζόν του PGA Tour με κύριο χαρακτηριστικό του η έκθεση στον άνεμο, ωστόσο ο Όστιν Σμόδερμαν και ο Χάρισον Έντικοτ δεν είχαν πρόβλημα και μοιράζονται την πρώτη θέση στο Bermuda Championship μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

 Ο Σμόδερμαν σημείωσε πρώτος χρονικά την επίδοση των εννέα χτυπημάτων κάτω από το όριο και χρειάστηκε μόλις 23 πατ στις 18 τρύπες δείχνοντας να έχει αφήσει πίσω του τον εφιάλτη του Wyndham Championship όπου έχασε την ευκαιρία να πάρει τον τίτλο με διπλό μπόγκι στην τελευταία τρύπα. Ο Χάρισον Έντικοτ ήταν μεταξύ των τελευταίων που άρχισαν την προσπάθειά τους και είχε τρία μπέρντι και ένα ιγκλ στις τελευταίες πέντε τρύπες.

Σε απόσταση ενός χτυπήματος ακολουθεί ο Αρτζούν Ατβάλ ο οποίος έμαθε την τελευταία στιγμή ότι θα αγωνιστεί καθώς αποσύρθηκε ο Νίκολας Λιντχάιμ εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση. Στα 8 χτυπήματα κάτω από το όριο βρίσκονται και οι Άνταμ Σενκ, Σκοτ Μπράουν, Ντένι ΜακΚάρθι και Ρόμπι Σέλτον.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.