fbpx

LIV Golf: Έγινε γνωστή η τελική τετράδα (vid)

LIV Golf: Έγινε γνωστή η τελική τετράδα (vid)

Punch, Smash, Stinger και 4 Aces πέρασαν στην τελική τετράδα στο Τραμπ Ντόραλ για τον ομαδικό αγώνα του LIV Golf.

Η πρώτη σεζόν του Ίαν Πούλτερ έληξε με τον αποκλεισμό των Majesticks από τους Smash καθώς ο Άγγλος γνώρισε την ήττα από τον Μπρουκς Κέπκα. Οι Majesticks συνέχισαν να διεκδικούν τη νίκη ωστόσο ο Χένρικ Στένσον και ο Σαμ Χόρσφιλντ ηττήθηκαν από τους Τσέιζ Κέπκα και Τζέισον Κόκρακ στα foursomes και ο Λι Γουέστγουντ έχασε από τον Πίτερ Γιουλάιν.

 Πρόκριση και για τους 4 Aces νικώντας τους Cleeks παρά την ήττα του Πάτρικ Ριντ από τον Λόρι Κάντερ. Ο αρχηγός των 4 Aces, Ντάστιν Τζόνσον πήρε τη νίκη απέναντι στον Σέργκο Αλ Κουρντί ενώ Πατ Πέρεζ και Τέιλορ Γκουτς έκαναν το 2-1 απέναντι στους Ρίτσαρντ Μπλαντ και Γκρέιμ ΜακΝτάουελ.

 Ο Σέρχιο Γκαρθία είχε μία από τις κορυφαίες επιδόσεις της ημέρας νικώντας τον Κάμερον Σμιθ ωστόσο οι Fireballs ηττήθηκαν με 2-1 από τους Punch. Η πρώτη σεζόν του Μπράισον ΝτεΣάμπο στο LIV Golf ολοκληρώθηκε μετά την ήττα από τον Λούις Ουστχούιζεν ενώ τα άλλα δύο ματς μεταξύ Crushers και Stinger ήρθαν ισόπαλα, οπότε όλα θα κρίνονταν στην αναμέτρηση των αρχηγών.

 Ο Ντε Σάμπο πήρε το αρχικό προβάδισμα αλλά ο Ουστχούιζεν απάντησε με του δύο παίκτες να χαρίζουν θέαμα στις επιπλέον τρύπες. Η 23η έδειχνε να ταιριάζει στον Αμερικανό αλλά το tee shot είδε τη μπάλα να καταλήγει στο νερό και ο Νοτιοαφρικανός βρήκε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στους Stinger.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα