fbpx

Portugal Masters: Νικητής ο Τζόρνταν Σμιθ (vid)

Portugal Masters: Νικητής ο Τζόρνταν Σμιθ (vid)

O Τζόρνταν Σμιθ ήταν άψογος από το tee έως το green και επικράτησε στη μονομαχία με τον Γκάβιν Γκριν κατακτώντας τον τίτλο στο πορτογαλικό Μάστερς, τον τελευταίο σταθμό στην σεζόν του DP World Tour, σε ένα τουρνουά όπου ο Σεμπάστιαν Γκαρθία Ροντρίγκεθ και ο Τζαζ Τζανεβατανόντ κατάφεραν να εξασφαλίσουν το δικαίωμα συμμετοχής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 Ο Άγγλος Τζόρνταν Σμιθ είναι ένας από τους καλύτερους swinger στο παιχνίδι ωστόσο πολλές φορές δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης αν και βρέθηκε πολύ κοντά μετά τον παρθενικό του τίτλο το 2017. Η ψυχραιμία στο putter πολλές φορές κόστισε στον Σμιθ ωστόσο όλα πήγαν σωστά στο Βιλαμόουρα όπου είχε ρεκόρ τουρνουά με επίδοση 30 χτυπημάτων κάτω από το όριο.

 «Έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω», είπε συγκινημένος ο νικητής. «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που αγωνίστηκα αυτή τη χρονιά. Ήταν πολύ καλά και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Άσκησα μεγάλη πίεση τον εαυτό μου και είχα πίεση και από άλλους αλλά είναι ωραίο να παίρνω αυτή τη δεύτερη νίκη».

 Ο Γκάβιν Γκριν πήρε τη δεύτερη θέση με απόσταση τριών χτυπημάτων από το νικητή ενώ την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη πήρε ο Φινλανδός Τάπιο Πούλκανεν, στα οκτώ χτυπήματα από την κορυφή.

YouTube video

.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα