ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Champion of Champions: Η δράση αρχίζει στο Μπόλτον

Champion of Champions: Η δράση αρχίζει στο Μπόλτον

Το Champion of Champions επιστρέφει φέτος με τους 16 κορυφαίους του κόσμου να διεκδικούν τον τίτλο και το έπαθλο των 150.000 λιρών που περιμένει το νικητή, ένα μεγάλο κίνητρο ώστε τα μεγαλύτερα ονόματα να βρεθούν στη δράση αυτή την εβδομάδα.

 Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ρόνι Ο’Σάλιβαν διεκδικεί την τέταρτη κατάκτηση του τίτλου στην καριέρα του ενώ ο Μαρκ Άλεν που έρχεται από τη νίκη στο όπεν Βόρειας Ιρλανδίας, επιθυμεί να συνεχίσει τις επιτυχίες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 16 κορυφαίοι παίκτες, όλοι οι νικητές στο World Snooker Tour την περασμένη χρονιά.

 Οι παίκτες χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων και μπαίνουν σε ζευγάρια στα ημιτελικά με τους νικητές να αναμετρώνται στους τελικούς των ομίλων. Οι τέσσερις νικητές περνούν στα ημιτελικά από όπου θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού. Παρών θα είναι και ο Τζαντ Τραμπ, ο νικητής της περασμένης χρονιάς ενώ πεδίο δράσης θα είναι το πανεπιστήμιο του Μπόλτον, όπως και το 2021.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.