fbpx

LIV Golf: Ο ομαδικός τίτλος στους 4 Aces (vid)

LIV Golf: Ο ομαδικός τίτλος στους 4 Aces (vid)

Οι 4 Aces του Ντάστιν Τζόνσον έδειξαν άλλη μία φορά ότι είναι η κυρίαρχη δύναμη στο ομαδικό πρωτάθλημα του LIV Golf καθώς η ομάδα που περιλαμβάνει και τους Πάτρικ Ριντ, Τέιλορ Γκουτς και Πατ Πέρεζ έφτασε τις τέσσερις νίκες σε Μπέντμινστερ, Πόρτλαντ, Σικάγο και Βοστόνη στην πρώτη χρονιά της διοργάνωσης.

 Η συγκεκριμένη ομάδα είχε την πρώτη θέση στο ομαδικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Τραμπ Ντοράλ του Μαϊάμι επικρατώντας με διαφορά ενός χτυπήματος των Punch που είχαν αρχηγό τον Κάμερον Σμιθ. Το προβάδισμα πέρασε και από τις τέσσερις ομάδες που πήραν μέρος με τους Stinger και παίκτες μόνο από τη Νότια Αφρική που προηγήθηκαν με δύο χτυπήματα αλλά έπεσαν από την κορυφή όταν ο Μπράντεν Γκρέις είχε τετραπλό μπόγκι στην 4η τρύπα. Οι Smash του Μπρουκς Κέπκα έδειχναν να έχουν τον έλεγχο στα μισά αλλά ο κάτοχος τεσσάρων μέιτζορ έχασε μία σειρά από putt και οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά.

 Με τα σκορ κάθε παίκτη από τις τέσσερις ομάδες να μετρούν όλα κρίθηκαν στις τελευταίες τρύπες μεταξύ 4 Aces και Punch. Ο Αυστραλός Κάμερον Σμιθ είχε εξαιρετική απόδοση με επτά χτυπήματα κάτω από το όριο ωστόσο τα 2 putt του Τζόνσον ήταν αρκετά για να διατηρήσουν το απόλυτο των 4 Aces επί αμερικανικού εδάφους.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα