fbpx

Champions of Champions: Αποκλεισμός για τον Ρόμπερτσον (vid)

Champions of Champions: Αποκλεισμός για τον Ρόμπερτσον (vid)

Ο Ζενγκγί Φαν κράτησε την ψυχραιμία του στο καθοριστικό φρέιμ και πήρε τη νίκη με 4-3 απέναντι στον Νιλ Ρόμπερτσον στο πλαίσιο του Champion of Champions. Έχοντας πάρει την πρόκριση για το τουρνουά όταν νίκησε τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν στο ευρωπαϊκό Μάστερς, ο νούμερο 37 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Φαν, προκάλεσε νέο σοκ, αυτή τη φορά στο Μπόλτον.

 Ο Κινέζος στα 21 του χρόνια πήρε τη νίκη και περιμένει πλέον τον επόμενο αντίπαλό του που θα προκύψει από το νικητή της αναμέτρησης του Κάιρεν Γουίλσον με τον Ράιαν Ντέι. Ο έμπειρος Αυστραλός μπήκε στο ματς με τον τίτλο του φαβορί ωστόσο αν και προηγήθηκε 3-2 στα φρέιμ έχασε τα επόμενα δύο με τον Φαν να πετυχαίνει μπρέικ 94 και 98 πόντων και λίγο αργότερα παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου του.

«Τα πήγα καλά στο 3-2, δεν έπαιζα σπουδαία αλλά τα μακρινά μου χτυπήματα ήταν πολύ καλά. Από εκεί και πέρα ο Φαν έκανε εξαιρετικά φρέιμ και αποκλείστηκα. Κανένα παράπονο, πιστεύω ότι έπαιξε πολύ καλά. Είναι κρίμα που δεν είμαι στους κορυφαίους 11 καθώς είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα σε αυτό το τουρνουά. Είναι κρίμα αλλά ο Φαν αξίζει συγχαρητήρια, σίγουρα έχει το ταλέντο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα