fbpx

Σε άλλο επίπεδο μυικής δύναμης θέλει να φτάσει ο ΝτεΣάμπο

Σε άλλο επίπεδο μυικής δύναμης θέλει να φτάσει ο ΝτεΣάμπο

Ο Μπράισον ΝτεΣάμπο πολλές φορές έχει πάρει ανορθόδοξη προσέγγιση στο παιχνίδι του και αποκάλυψε ότι στη διάρκεια της κενής περιόδου στόχος του είναι να αποκτήσει ακόμα περισσότερη μυική μάζα. Η σεζόν του ολοκληρώθηκε το Σάββατο με την ήττα από τον Λούις Ουστχούιζεν στο ομαδικό του LIV Golf στο Μαϊάμι.

 Η σεζόν του 2023 δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί πέρα από το ότι θα αποτελείται από 14 τουρνουά, ωστόσο η κενή περίοδος είναι πολύ πιθανό να κρατήσει μήνες. Πρωταθλητής του US Open το 2020, η εμφάνισή του άλλαξε ριζικά μετά τη διακοπή εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού βάζοντας κιλά, μυική μάζα για την ακρίβεια, με αποτέλεσμα να μεταμορφωθούν τομείς του παιχνιδιού του όπως η απόσταση των χτυπημάτων.

 Ο Ντε Σάμπο πήρε τον τίτλο μετά την αλλαγή στο σώμα του αν και αργότερα ήρθαν και οι τραυματισμοί προσπαθώντας πάντα να κυνηγά αυτές τις επιπλέον γιάρδες. Από τότε ο ίδιος έχει πει ότι έχει πάρει το μάθημά του ενώ τους επόμενους μήνες θα το κάνει με πιο επιστημονικό τρόπο. «Θα χτυπάω μακρύτερα αλλά θα είμαι πιο υγιής αυτή τη φορά. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Την τελευταία φορά που το έκανα απόκτησα και πολύ λίπος. Αυτό που θέλω είναι να μείνω λεπτός αλλά να αποκτήσω 4 με 6 κιλά μυών δουλεύοντας σκληρά ώστε να φτάσω σε άλλο επίπεδο σωματικής δύναμης».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα