fbpx

Π.Α.Σ.ΝΤ, Masters League: Το απόλυτο για North Fighters και Slainte

Π.Α.Σ.ΝΤ, Masters League: Το απόλυτο για North Fighters και Slainte

North Fighters και Slainte έκαναν το 3 στα 3 στα ομαδικά του πρωταθλήματος στην Masters League του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Νταρτς (Π.Α.Σ.ΝΤ), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (31/10), μετά τις νίκες τους κόντρα σε Topazi και Alchemy DT αντίστοιχα.

Οι North Fighters, των έμπειρων Παντελίδη, Μπάρτζη, Μονιού, Μενεξίδη και Συνανιώτη επικράτησαν των πρώην πρωταθλητών Topazi των Ζαλώνη, Μόλβαλη και Νικολακόπουλο, με 9-3 σημειώνοντας την 3η σερί νίκη τους, μετά από εκείνες κόντρα σε Toro και Alchemy DT.

Στη κορυφή ωστόσο δεν αισθάνονται απόλυτη…μοναξιά καθώς μαζί τους είναι και οι Slainte των Αργυρόπουλου, Μιχαήλ και Τσίπα που κέρδισαν με 11-1 τους Alchemy DT και μαζί με τις νίκες απέναντι τους Dartbusters και Kings έφτασαν τους 9 βαθμούς.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς ξεχώρισε η δραματική νίκη των Dartbusters κόντρα στους Dart Knights με τη λύση να δίνουν τα διπλά στο τέλος και συγκεκριμένα η επικράτηση των Γεωργακάκο/Στάθη Παντελίδη κόντρα στους Μουλάγγελη/Γεωργοπούλου με 2-0.

Για τους “busters” αυτοί ήταν η 2η νίκη στο πρωτάθλημα γεγονός που τους έφερε στην 3η θέση στη βαθμολογία, πίσω από τους δύο πρωτοπόρους.

Με 7-5 επικράτησαν και οι 26ers στο παιχνίδι με τους Toro, ωστόσο οι οικοδεσπότες είχαν εξασφαλίσει τη νίκη έχοντας προηγηθεί με 7-1 με τους φιλοξενούμενους να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα κερδίζοντας δύο μονά, αλλά και το τελευταίο διπλό.

Στη μοναδική ισοπαλία της 3ης αγωνιστικής, Kings και Dirty Robin μοιράστηκαν τους βαθμούς (6-6), με τους Kings να προηγούνται με 5-3, αλλά και 6-4, αλλά τους Λιακάκο και Κοκώνη να επικρατούν στο τελευταίο διπλό χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στη ομάδα τους.

Να σημειωθεί ότι οι Rebels δεν αγωνίστηκαν καθώς είχαν ρεπό.

Masters League-3η Αγωνιστική

26ers-Toro 7-5
DartbustersDart Knights: 7-5
KingsDirty Robin: 6-6
SlainteAlchemy DT: 11-1
North FightersTopazi: 9-3

Βαθμολογία-3η Αγωνιστική

1. Νorth Fighters: 9
2. Slainte: 9
3. Dartbusters: 6
4. Rebels: 6 (2 αγώνες)
5. Kings: 4
6. 26ers: 3
7. Alchemy DT: 3
8. Dart Knights: 3
9. Topazi: 0
10. Toro: 0
11. Dirty Robin: -2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα