fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο U18: Ανακοίνωσε ρόστερ ο Καναδάς (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο U18: Ανακοίνωσε ρόστερ ο Καναδάς (vid)

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας κάτω των 18 ετών του Καναδά, Γκρεγκ Χάμιλτον, αποκάλυψε τους 20 παίκτες που θα πάρουν μέρος στα προκριματικά της αμερικανικής ηπείρου ενόψει του 30ου παγκοσμίου κυπέλλου της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.

 Οι εννέα από τους 20 παίκτες είχαν εκπροσωπήσει την ομάδα στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο που είχε διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και το ρόστερ οριστικοποιήθηκε μετά από ένα καμπ επιλογής στη Δομινικανή Δημοκρατία που περιλάμβανε οκτώ αναμετρήσεις απέναντι στις ακαδημίες της ζώρας, των Αριζόνα Νταιαμοντμπακς, Μπόστον Ρεντ Σοξ, Λος Άντζελες Έιντζελς, Λος Άντζελες Ντότζερς, Μιλγουόκι Μπρούερς, Πίτσμπουργκ Πάιρετς και Σαν Ντιέγκο Πάντρες.

 Δέκα θα είναι συνολικά οι παίκτες που θα κάνουν ντεμπούτο στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία. Τα προκριματικά αρχίζουν αύριο (4/11) στο Μεξικό, στη Λα Παζ και το Κάμπο Σαν Λούκας με τις πρώτες τέσσερις να παίρνουν την πρόκριση. Νούμερο 12 στην παγκόσμια κατάταξη ο Καναδάς θα αγωνιστεί στο δεύτερο όμιλο απέναντι σε Ηνωμένες Πολιτείες, Βενεζουέλα, Πουέρτο Ρίκο και Περού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα