fbpx

The Match: Παίζει με ΜακΙλρόι, Τόμας και Σπιθ ο Τάιγκερ Γουντς

The Match: Παίζει με ΜακΙλρόι, Τόμας και Σπιθ ο Τάιγκερ Γουντς

Ο Τάιγκερ Γουντς είναι έτοιμος να κάνει μία σπάνια δημόσια εμφάνιση σε γήπεδο γκολφ καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει για να αγωνιστεί με τους Ρόρι ΜακΙλρόι, Τζάστιν Τόμας και Τζόρνταν Σμιθ στο προσεχές The Match.

 Κάτοχος 15 τίτλων μέιτζορ ο Αμερικανός, έχει πάρει μέρος σε μόλις τρία τουρνουά μέσα στο 2022, όλα σε μέιτζορ. Ο ίδιος γύρισε τη δράση, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το 2021, στο Μάστερς του Απριλίου. Ο Γουντς έπαιξε και στο US PGA Championship αλλά και στο Open Championship και παρά το ότι είπε πως η φυσική του κατάσταση παρουσίαζε βελτίωση, δεν έγινε το ανάλογο με τα αποτελέσματά του.

 «Ο κόσμος δεν έχει ιδέα τι πρέπει να περάσω και όσες ώρες δουλειάς έχω κάνει με το σώμα μου, πριν και μετά, καθημερινά», είπε τον Ιούλιο. «Αυτό είναι που ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Δεν το βλέπει. Ήταν μία μεγάλη μάχη ακόμα και η συμμετοχή μου στα τρία τουρνουά που έδωσα φέτος. Αυτό από μόνο του είναι κάτι που με κάνει πολύ υπερήφανο. Ήμουν ικανός να παίξω σε τρία τουρνουά. Ελπίζω να δουλέψω ακόμα σκληρότερα και να δώσω μερικές ευκαιρίες στον εαυτό μου την επόμενη χρονιά ώστε να πάρω μέρος και σε άλλες διοργανώσεις».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Golf Digest, ο Γουντς έχει υπογράψει για να παίξει σε δώδεκα τρύπες στο Πέλικαν Κλαμπ της Φλόριντα στις 10 Δεκεμβρίου. Αν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του θα είναι η 3η στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο ίδιος είχε πάρει μέρος στην πρώτη έκδοση το 2018 με τον Φιλ Μίκελσον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα