fbpx

Νέοι παγκόσμιοι πρεσβευτές στο Flag Football

Νέοι παγκόσμιοι πρεσβευτές στο Flag Football

H διεθνής ομοσπονδία αμερικανικού ποδοσφαίρου και το NFL όρισαν 6 νέους παγκόσμιους πρεσβευτές του flag football συνεχίζοντας την προσπάθεια για την προσθήκη του αγωνίσματος στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 στο Λος Άντζελες.

 Οι τέσσερις από τους νέους πρεσβευτές, Λαμάρ Τζάκσον, Στέφον Ντιγκς, Τέιλορ Ραπ και Ντεμάριο Ντέιβις, είναι νυν παίκτες του NFL. Ο Τσάρλι Γουόρντ, κάτοχος του Heisman Trophy το 1993 προτού παίξει επαγγελματικό μπάσκετ και η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας flag football στο πανεπιστήμιο της Οτάβα, Λιζ Σάουερς, είναι τα άλλα δύο πρόσωπα.

 Ο Ραπ αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Ραμς με την ομάδα να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Sofi Stadium που αναμένεται να στεγάσει την τελετή έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028. Ο Τζάκσον των Μπάτιμορ Ρέιβενς, είναι επίσης κάτοχος του Heisman Trophy και ήταν ο MVP του NFL το 2019. Ο Ντέιβις αγωνίζεται με τους Σεντς της Νέας Ορλεάνης ενώ ο Ντιγκς των Μπάφαλο Μπιλς είναι ένας από τους καλύτερους και υψηλότερα πληρωμένους receivers.

 Το flag football ήταν στο πρόγραμμα των World Games νωρίτερα φέτος με τη γυναικεία ομάδα του Μεξικού και την ανδρική των Ηνωμένων Πολιτειών να φτάνουν στην κατάκτηση των χρυσών μεταλλίων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα