ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Έρχεται το 2ο Τουρνουά Μπόουλινγκ ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Έρχεται το 2ο Τουρνουά Μπόουλινγκ ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Η ΕΟΑΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας) και ο ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) διοργανώνουν το 2ο Τουρνουά Μπόουλινγκ ΠΣΑΤ, στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του συνδέσμου μαζί με έναν ή μία συνοδό της επιλογής τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ten Pin Bowling» (Μητροπολίτου Γρ. Καλλίδου 112, Καλαμαριά), τη Δευτέρα 14/11,από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.

Για την καλύτερη οργάνωση της διοργάνωσης και τον καταρτισμό του ωρολογίου προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email στο [email protected] έως την Παρασκευή 11/11. Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρόντες στο τουρνουά θα είναι Έλληνες πρωταθλητές του μπόουλινγκ, μέλη των Εθνικών ομάδων και έμπειροι προπονητές, οι οποίοι θα παρέχουν συμβουλές και τεχνικές οδηγίες στους συμμετέχοντες, ώστε να τους βοηθήσουν να απολαύσουν την αγωνιστική εμπειρία.

Η συμμετοχή στο τουρνουά και η χρήση του αγωνιστικού εξοπλισμού που παρέχει η αίθουσα (μπάλες και ειδικά παπούτσια μπόουλινγκ) θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, η ΕΟΑΑ θα απονείμει έπαθλα στους νικητές κάθε κατηγορίας (3 άνδρες και 3 γυναίκες).

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.