fbpx

74ο Παγκόσμιο τρισπόντων: Οι αντίπαλοι του Νίκου Πολυχρονόπουλου στην Κορέα

74ο Παγκόσμιο τρισπόντων: Οι αντίπαλοι του Νίκου Πολυχρονόπουλου στην Κορέα

Αντίστροφα μετράμε για το 74ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τρισπόντων, με τον Νίκο Πολυχρονόπουλο να είναι ο μοναδικός Έλληνας εκπρόσωπος στη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί στην πόλη Ντόνχε της Κορέας, το χρονικό διάστημα 09-13/11.

Η προκριματική φάση περιλαμβάνει ομίλους των τριών αθλητών, σε καθέναν από τους οποίους οι δύο πρώτοι θα πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των «32», που θα διεξαχθεί με αγώνες νοκ άουτ, όπως και οι υπόλοιπες φάσεις μέχρι τον τελικό.

Αντίπαλοι του Έλληνα πρωταθλητή στον όμιλο θα είναι κατά σειρά ο Ιταλός Αλέσιο Ντ’ Άγκατα (Τετάρτη 09/11) και ο Κορεάτης Κιμ Τζουν Τάε (Πέμπτη 10/11).

Σαν χώρα μετράμε μία 1η θέση (το 2009 στη Λωζάνη με τον Φίλιππο Κασιδόκωστα), 4 δεύτερες θέσεις (το 2003 στη Βαγιαδολιδ, το 2004 στο Ροτερνταμ, το 2013 στην Αμβέρσα, με τον Φίλιππο Κασιδόκωστα, και το 2006 στο Σανκτ Βέντελ με τον Νίκο Πολυχρονόπουλο) και μία 3η θέση (το 2004 στο Ροτερνταμ), πάλι με τον Νίκο Πολυχρονόπουλο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης θα είναι διαθέσιμα στον δικτυακό τόπο http://umb.cuesco.net/competition/liveScore?idx=141#content ενώ οι αγώνες θα έχουν ζωντανή διαδικτυακή κάλυψη (live streaming) μέσα από το κανάλι των διοργανωτών στο YouTube: https://www.youtube.com/c/FiveSixInternational.

https://billiard.apexsports.gr/2022/11/02/74o-pagkosmio-trisponton-ekprosopos-tis-ellinikis-apostolis-o-nikos-polychronopoulos/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα