ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Champion of Champions: Παρών στον τελικό ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vid)

Champion of Champions: Παρών στον τελικό ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vid)

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν αποδείχθηκε καλύτερος του Ζενγκγί Φαν και απάντησε στον 21χρονο για την ήττα του στον τελικό του European Matsers νωρίτερα φέτος επικρατώντας 6-2 στα ημιτελικά του Champion of Champions στο Μπόλτον.

 Ο Rocket πήρε άνετα τα πρώτα δύο φρέιμ, το πρώτο με ένα απίστευτο fluke και με 89 πόντους. Ο Φαν δεν βρήκε ρυθμό ούτε στο δεύτερο με τον Ο’Σάλιβαν να φτάνει τα 42 century καριέρας κάνοντας το 2-0 με 117 πόντους. Το τρίτο φρέιμ είδε τον Κινέζο να βρίσκει ρυθμό και να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο τραπέζι για να μειώσει σε 2-1.

 Το τέταρτο φρέιμ ήταν πιο ανοικτό με τον Άγγλο να συνεχίζει να δείχνει την ποιότητά του, καθαρίζοντας τις κόκκινες και με 86 πόντους προηγήθηκε με 3-1. Μετά τη διακοπή, ο Ο’Σάλιβαν συνέχισε να χαρίζει θέαμα με τον 46χρονο να παίρνει διαφορά τριών φρέιμ. Στο έκτο ο Φαν είχε τις ευκαιρίες του τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει με αποτέλεσμα ο δείκτης του σκορ να ανέβει στο 5-1. Ο Φαν έβγαλε αντίδραση στο έβδομο όπου με 123 πόντους μείωσε σε 5-2, το επόμενο φρέιμ όμως ήταν και το τελευταίο με ένα μπρέικ 75 πόντων.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.