ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Επιστρέφει στην εθνική Βενεζουέλας η Άλικαρτ

Επιστρέφει στην εθνική Βενεζουέλας η Άλικαρτ

Με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, η Γιουρούμπι Άλικαρτ, επιστρέφει στην εθνική ομάδα σόφτμπολ της Βενεζουέλας για τα προκριματικά της αμερικανικής ζώνης που οδηγούν στο παγκόσμιο κύπελλο ανταποκρινόμενη θετικά στο αίτημα της ομοσπονδίας.

 Η 37χρονη θα έχει το ρόλο της αναπληρωματικής και με την εμπειρία της και την προσωπικότητά της αναμένεται να βοηθήσει τις συμπαίκτριές της αλλά και το προπονητικό επιτελείο στο τουρνουά που θα διεξαχθεί το διάστημα 12 με 19 Νοεμβρίου στη Γουατεμάλα.

 «Αυτή την στιγμή η ομάδα στερείται αρχηγού και η ομοσπονδία με μεγάλη ειλικρίνεια μου ζήτησε να βρεθώ σε αυτή την ομάδα για να βοηθήσω από όποιο ρόλο μπορώ να πετύχει τους στόχους της», είπε η Άλικαρτ. «Επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά για να πετύχουμε αξέχαστους θριάμβους και για αυτό το λόγο είμαι έτοιμη να αναλάβω την ευθύνη για την πρόοδο του σόφτμπολ στη Βενεζουέλα».

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.