ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Κύπελλο Τ20: Για βιασμό κατηγορείται ο Γκουνατιλάκα

Παγκόσμιο Κύπελλο Τ20: Για βιασμό κατηγορείται ο Γκουνατιλάκα

Ένας από τους παίκτες της εθνικής ομάδας κρίκετ της Σρι Λάνκα, ο Ντανούσκα Γκουνατιλάκα, κατηγορείται για βιασμό ενώ βρίσκεται στην Αυστραλία για την συμμετοχή της χώρας του στο παγκόσμιο κύπελλο Τ20.

 Ο 31χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (6/11) και αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για βιασμό. Η ομοσπονδία κρίκετ της Σρι Λάνκα επιβεβαίωσε την σύλληψη με τον παίκτη να εμφανίζεται αύριο ενώπιον της δικαιοσύνης. Η σύλληψη ακολουθεί τις έρευνες των αρχών της Νέας Νότιας Ουαλίας μετά την αναφορά ότι μία 29χρονη έπεσε θύμα βιασμού στην περιοχή του Ρόουζ Μπέι.

 Η αποστολή της Σρι Λάνκα, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, αναχώρησε σήμερα από την Αυστραλία ενώ ο Γκουνατιλάκα δεν είχε αγωνιστεί από τις 18 Οκτωβρίου όταν αποβλήθηκε στο ματς που η ομάδα του ηττήθηκε από τη Ναμίμπια. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δικαιοσύνη καθώς το 2018 είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από έξι ματς επειδή έφυγε από το ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή ενώ το 2021 ήταν ένας από τους τρεις που είχαν τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός έτους επειδή είχε παραβιάσει τους κανονισμούς περί κορονοϊού ενώ η Σρι Λάνκα περιόδευε στην Αγγλία.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.