fbpx

WWTC (R3): Ανοίγει τη διαφορά ο Χένλεϊ (vid)

WWTC (R3): Ανοίγει τη διαφορά ο Χένλεϊ (vid)

Ο Ράσελ Χένλεϊ έκανε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στο World Wide Technology Championship, που διεξάγεται στη Μαγιακόμπα του Μεξικού στο πλαίσιο του PGA Tour καθώς έχει πάρει διαφορά έξι χτυπημάτων μετά την ολοκλήρωση του τρίτου γύρου.

 Πλησιέστεροι αντίπαλοι του Αμερικανού είναι οι συμπατριώτες του, Πάτον Κιζίρε και Γουίλ Γκόρντον. Ένα ακόμα χτύπημα πιο πίσω βρίσκεται ο Ιρλανδός Σίμους Πάουερ, νικητής την περασμένη εβδομάδα στο Bermuda Championship, ο οποίος είχε και το χτύπημα της ημέρας με το hole-in-one στην 11η τρύπα.

Η ευκαιρία για τον Σκότι Σέφλερ να προσπεράσει τον Ρόρι ΜακΙλρόι και να επιστρέψει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, δείχνει να χάνεται καθώς ο Αμερικανός που θέλει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση στο τουρνουά, είναι στα 13 χτυπήματα μακριά από την κορυφή.

Ο Βέλγος Τομά Ντετρί, ο οποίος δεν έχει πάρει τίτλο σε PGA Tour ή DP World Tour αλλά ήταν δεύτερος την περασμένη εβδομάδα στις Βερμούδες, θα χρειαστεί την υπέρβαση και έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων καθώς βρίσκεται στα 9 χτυπήματα πίσω από τον Χένλεϊ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα