ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Champions of Champions: Πήρε τον τίτλο ο Ο’Σάλιβαν (vid)

Champions of Champions: Πήρε τον τίτλο ο Ο’Σάλιβαν (vid)

Για τέταρτη φορά στην καριέρα του ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν αναδείχθηκε νικητής στο Champion of Champions νικώντας 10-6 τον περυσινό κάτοχο του τίτλου Τζαντ Τραμπ.

 Σε ένα ματς που πολλοί περίμεναν να εξελιχθεί σε μία επική αναμέτρηση, το πρώτο σκέλος είδε τον Rocket σε πρωταγωνιστικό ρόλο παίρνοντας τα έξι από τα πρώτα επτά φρέιμ με τον Τραμπ να βγάζει αντίδραση στο όγδοο το οποίο πήρε με maximum break.

Το δεύτερο μέρος του τελικού άρχισε με ένα φτωχό break από τον Τραμπ που έδωσε την ευκαιρία στον Ο’Σάλιβαν να πάρει προβάδισμα τεσσάρων φρέιμ με century break. Ο Τραμπ έπρεπε να βρει τρόπο να επιστρέψει και το έκανε καταφέρνοντας να πλησιάσει σε απόσταση ενός φρέιμ κάνοντας το 7-6. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ο Τραμπ φάνηκε ανταγωνιστικός με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να παίρνει τα επόμενα τρία φρέιμ φτάνοντας στη νίκη και τον 77ο επαγγελματικό τίτλο της καριέρας του.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.