fbpx

WWTC: Τίτλος, 5 χρόνια μετά, για τον Ράσελ Χένλεϊ (vid)

WWTC: Τίτλος, 5 χρόνια μετά, για τον Ράσελ Χένλεϊ (vid)

Ο Ράσελ Χένλεϊ έβαλε τέλος στην αναμονή πέντε ετών για έναν τίτλο στο PGA Tour καθώς αναδείχθηκε νικητής στη Μαγιακόμπα του Μεξικού και στο World Wide Technology Championship.

 Ο Χένλεϊ μπήκε ως πρωτοπόρος στον τέταρτο και τελευταίο γύρο και κατάφερε να πάρει τον τίτλο με διαφορά τεσσάρων χτυπημάτων από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Αμερικανό συμπατριώτη του, Μπράιαν Χάρμαν. Ο Χάνλεϊ μπήκε στην τελευταία ημέρα ενός τουρνουά ως πρωτοπόρος για πέμπτη φορά από το 2017 χωρίς να τα καταφέρνει στο τέλος, ωστόσο η εξέλιξη ήταν διαφορετική στο Μεξικό.

 Αν και είχε την χειρότερη επίδοσή του στον τέταρτο γύρο, έκανε αρκετά για να φτάσει στον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο που άγγιξε το ενάμιση εκατομμύριο δολάρια. «Υποθέτω πως όλες τις φορές που δεν τα κατάφερα έμαθα κάποια πράγματα και να’μαστε τώρα εδώ. Σε όλα εκείνα τα τουρνουά που βρέθηκα κοντά αλλά δεν τα κατάφερα, πόνεσα. Δεν ήξερα αν θα πάρω ποτέ νέο τίτλο. Το να κερδίζεις εδώ είναι δύσκολο».

 Ο Σκότι Σέφλερ που με νίκη ή τη δεύτερη θέση θα προσπερνούσε τον Ρόρι ΜακΙλρόι και θα επέστρεφε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης έπρεπε να αρκεστεί στην τρίτη θέση μαζί με τον νικητή της περασμένης εβδομάδας στο Bermuda Championsip, τον Ιρλανδό Σίμους Πάουερ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα