ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Κύπελλο: Καταρρίφθηκαν όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης!

Παγκόσμιο Κύπελλο: Καταρρίφθηκαν όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης!

Αν και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι Λιγκ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, με τους ημιτελικούς και τον τελικό να απομένουν, ήδη έχει περάσει και επισήμως στην ιστορία ως η διοργάνωση με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό στην ιστορία του θεσμού. Συγκεκριμένα, μέχρι και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου που διεξήχθη το τελευταίο ματς των προημιτελικών, το τουρνουά κατέγραψε ένα σύνολο 18.700.000 τηλεθεατών για κάθε παιχνίδι του, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Ο προημιτελικός της οικοδέσποινας Αγγλίας κόντρα στην Παπούα Νέα Γουινέα ήταν το πρώτο ματς που έφτασε τον μέσο όρο 1.500.000 τηλεθεατών, με αποκορύφωμα τους 1.700.000 τηλεθεατές. Είναι χαρακτηριστικό πως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που διεξήχθησαν οι τρεις από τους τέσσερις προημιτελικούς του τουρνουά (ο τέταρτος έγινε νωρίτερα την Παρασκευή) το συνολικό κοινό έφτασε τους 3.700.000 τηλεθεατές, ενώ εάν προστεθούν όσοι παρακολούθησαν από τη διαδικτυακή πλατφόρμα τη δράση, το σύνολο ανεβαίνει στους 4.300.000 θεατές.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.