fbpx

Ο κορυφαίος Έλληνας Νίκος Πολυχρονόπουλος με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ντικ Γιάσπερς

Ο κορυφαίος Έλληνας Νίκος Πολυχρονόπουλος με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ντικ Γιάσπερς

Ο Νίκος Πολυχρονόπουλος ανήκει εδώ και χρόνια ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου στο τρίσποντο μπιλιάρδο. Στην φωτογραφία διακρίνεται με τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή Ντικ Γιάσπερς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής σταμάτησε στους “32” του Παγκοσμίου Κυπέλλου (5o World Cup) τρισπόντων, που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Βέγκελ της Ολλανδίας και από σήμερα (09/11) μετέχει στο 74ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τρισπόντων που διεξάγεται στην Νότια Κορέα, από την Τετάρτη (09/11) έως και την Κυριακή (13/11).

Ο 44χρονος Νίκος Πολυχρονόπουλος βρίσκεται πλέον στο Νο 17 της παγκόσμιας κατάταξης, μιας κατάταξης στην οποία ο Έλληνας πρωταθλητής έχει φθάσει έως και το Νο 5 του κοσμου.

«Παρά την πολύ καλή μου απόδοση δεν κατάφερα να περάσω στους “16”  στην Ολλανδία, πρόκριση που θα μου έδινε την δυνατότητα να συνεχίσω στο τουρνουά και να προσθέσω περισσότερους βαθμούς στο κυνήγι για μια θέση στους προσκεκλημενους (σ.σ. 14 πρώτοι). Τώρα είμαι έτοιμος ν’ αγωνισθώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου βγαίνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής».

https://billiard.apexsports.gr/2022/10/29/pagkosmio-kypello-stamatise-stous-32-o-nikos-polychronopoulos/
https://billiard.apexsports.gr/2022/11/06/74o-pagkosmio-trisponton-oi-antipaloi-tou-nikou-polychronopoulou-stin-korea/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα