ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

74ο Παγκόσμιο, Πολυχρονόπουλος-Τάε 40-37: Πρωτιά και πρόκριση στα νοκ-άουτ της Κορέας (vid)

74ο Παγκόσμιο, Πολυχρονόπουλος-Τάε 40-37: Πρωτιά και πρόκριση στα νοκ-άουτ της Κορέας (vid)

Την πρώτη θέση, αλλά και την πρόκριση στην τελική φάση των νοκ-άουτ, πανηγύρισε ο Νίκος Πολυχρονόπουλος, στα πλαίσια του 2ου αγώνα για το 74ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τρισπόντων, που θα διαρκέσει το χρονικό διάστημα 09-13/11.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του μπιλιάρδου, που προερχόταν από την νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στον Ιταλό Αλέσιο Ντ’ Άγκατα, αντιμετώπισε τον Κορεάτη Κιμ Τζουν Τάε, τον οποίο και κέρδισε στις λεπτομέρειες με 40-37, σε ένα παιχνίδι αρκετά σκληρό και αγχωτικό, και για τους δυο παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια του.

Ο 44χρονος Νίκος Πολυχρονόπουλος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, ιδιαίτερα προς στο τέλος του παιχνιδιού, όπου με μια ευαίσθητη «κοφτή» στο 37-37, δεν έδωσε άλλη ευκαιρία στον αντίπαλο του, και έκοψε πρώτος το νήμα των 40.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν κατά τις 15:00 το μεσημέρι, σήμερα Πέμπτη 10/11, όπου θα μάθουμε και τα ζευγάρια για την τελική πλέον φάση των νοκ-άουτ, αλλά και τις ώρες διεξαγωγής τους.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.