ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

UK Championship: Ένταση στο Πετρόφ – Γουίλσον (vid)

UK Championship: Ένταση στο Πετρόφ – Γουίλσον (vid)

Τα νεύρα και η ένταση χαρακτήρισαν την αναμέτρηση του Άντρες Πετρόφ με τον Γκάρι Γουίλσον για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UK Championship. Ο Πετρόφ, με παρατσούκλι «Η Λαμποργκίνι από το Τάλιν», πήρε τη νίκη με 6-4 σε μία από τις εκπλήξεις της ημέρας.

 Ο Γουίλσον εκνεύρισε τον Πετρόφ συνεχίζοντας να παίζει ενώ χρειαζόταν 6 σνούκερ στο έκτο φρέιμ του ματς με τον Εσθονό να προηγείται 74-1 προτού αποδεχθεί την ήττα. Έχοντας χάσει μία κόκκινη στο μεσαίο pocket, ο Πετρόφ πήγε στην τουαλέτα έχοντας νωρίτερα πάρει την άδεια από τη διαιτήτρια. Αυτό εκνεύρισε τον Γουίλσον ο οποίος αντί να καθίσει στη θέση του, πήγε προς τη διαιτήτρια ισχυριζόμενος ότι ο αντίπαλός του δεν χρειαζόταν αυτή τη διακοπή. «Πήγε στην τουαλέτα μετά το πρώτο φρέιμ, ήταν στο πρώτο φρέιμ μετά τη διακοπή και πηγαίνει πάλι εκεί. Δεν χρειάζεται την τουαλέτα», είπε ο Γουίλσον.

 Το επόμενο πρωινό ο Πετρόφ ανέβασε βίντεο με το περιστατικό στο Twitter δίνοντας τη δική του απάντηση στον αντίπαλό του. «Θα έλεγα εδώ ότι δεν χρειάζεται να παίξεις όταν χρειάζεσαι 6 σνούκερ αλλά απλά δεν ενδιαφέρεται», έγραψε. «Μεγάλη κίνηση από έναν κορυφαίο παίκτη, θα ήθελα να τον έχω ως γαστρεντερολόγο μου».

Αντίπαλος του Πετρόφ στον τελευταίο γύρο των προκριματικών θα είναι ο Ζιάο Γκουοντόνγκ.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.