fbpx

UK Championship: Ένταση στο Πετρόφ – Γουίλσον (vid)

UK Championship: Ένταση στο Πετρόφ – Γουίλσον (vid)

Τα νεύρα και η ένταση χαρακτήρισαν την αναμέτρηση του Άντρες Πετρόφ με τον Γκάρι Γουίλσον για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UK Championship. Ο Πετρόφ, με παρατσούκλι «Η Λαμποργκίνι από το Τάλιν», πήρε τη νίκη με 6-4 σε μία από τις εκπλήξεις της ημέρας.

 Ο Γουίλσον εκνεύρισε τον Πετρόφ συνεχίζοντας να παίζει ενώ χρειαζόταν 6 σνούκερ στο έκτο φρέιμ του ματς με τον Εσθονό να προηγείται 74-1 προτού αποδεχθεί την ήττα. Έχοντας χάσει μία κόκκινη στο μεσαίο pocket, ο Πετρόφ πήγε στην τουαλέτα έχοντας νωρίτερα πάρει την άδεια από τη διαιτήτρια. Αυτό εκνεύρισε τον Γουίλσον ο οποίος αντί να καθίσει στη θέση του, πήγε προς τη διαιτήτρια ισχυριζόμενος ότι ο αντίπαλός του δεν χρειαζόταν αυτή τη διακοπή. «Πήγε στην τουαλέτα μετά το πρώτο φρέιμ, ήταν στο πρώτο φρέιμ μετά τη διακοπή και πηγαίνει πάλι εκεί. Δεν χρειάζεται την τουαλέτα», είπε ο Γουίλσον.

 Το επόμενο πρωινό ο Πετρόφ ανέβασε βίντεο με το περιστατικό στο Twitter δίνοντας τη δική του απάντηση στον αντίπαλό του. «Θα έλεγα εδώ ότι δεν χρειάζεται να παίξεις όταν χρειάζεσαι 6 σνούκερ αλλά απλά δεν ενδιαφέρεται», έγραψε. «Μεγάλη κίνηση από έναν κορυφαίο παίκτη, θα ήθελα να τον έχω ως γαστρεντερολόγο μου».

Αντίπαλος του Πετρόφ στον τελευταίο γύρο των προκριματικών θα είναι ο Ζιάο Γκουοντόνγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα