fbpx

UK Championship: Επιτυχημένη αρχή για τον Ντινγκ Τζουνχούι (vid)

UK Championship: Επιτυχημένη αρχή για τον Ντινγκ Τζουνχούι (vid)

Κάτοχος του τίτλου στο UK Championship το 2005, το 2009 και το 2019, ο Ντινγκ Τζουνχούι δείχνει ότι έχει ακόμα την ποιότητα να διεκδικήσει τον τίτλο για τέταρτη φορά φέτος με τον Κινέζο να επικρατεί 6-2 του Ουν-Νουχ Τεπτσάγια φτάνοντας πολύ κοντά σε maximum break στο δεύτερο φρέιμ.

 Ο πρώην νικητής του Μάστερς έχασε την τελευταία κίτρινη μπάλα φτάνοντας τους 120 πόντους ωστόσο έχοντας κάνει άλλο ένα century με 123 πόντους έφτασε άνετα στη νίκη και στον τελευταίο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του όπεν Γιβραλτάρ, Ρόμπερτ Μίλκινς.

 Ο Μίλκινς πήρε τη νίκη με 6-3 απέναντι στον Ζανγκ Άντα παρά το γεγονός ότι το υψηλότερο break που είχε ήταν αυτό στους 64 πόντους στο έκτο φρέιμ. Πρωταθλητής του 2003 ο Μάθιου Στίβενς, πήρε τη νίκη με 6-2 απέναντι στον πρώην νικητή του ευρωπαϊκού μάστερς Ζενγκί Φαν και θα διεκδικήσει την παρουσία στο γύρο των 32 απέναντι στον Βου Γιζέ.

 Νούμερο 18 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Ρίκι Γουόλντεν γνώρισε τον αποκλεισμό με 6-3 από τον Ίαν Μπερνς ο οποίος είναι στο Νο. 83 ενώ ο φιναλίστ στο Μάστερς του Χονγκ Κονγκ, ο Μάρκου Φου, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον Άντονι Χάμιλτον.

 Δύο φορές φιναλίστ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Άλι Κάρτερ, βρέθηκε πίσω με 3-1 στα φρέιμ αλλά έφτασε στην ανατροπή με 6-3 απέναντι στον Πίτερ Λάινς ενώ ο Γκάρι Γουίλσον, επίσης πρώην φιναλίστ στο Κρούσιμπλ, ηττήθηκε 6-4 από τον Εσθονό Άντρες Πετρόφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα