ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Houston Open (R1): Νόρεν και Γουάιζ οι πρωτοπόροι (vid)

Houston Open (R1): Νόρεν και Γουάιζ οι πρωτοπόροι (vid)

Άλεξ Νόρεν και Άαρον Γουάιζ μοιράζονται την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο Houston Open, το τουρνουά της εβδομάδας στην σεζόν του PGA Tour. Οι δύο γκόλφερ έκλεισαν το γύρο τους με πέντε χτυπήματα κάτω από το όριο και έχουν διαφορά ενός χτυπήματος από τον πλησιέστερο αντίπαλό τους, τον Ντέιβιντ Λίπσκι.

Παρών στο τουρνουά είναι ο Σκότι Σέφλερ ο οποίος διεκδικεί την επιστροφή στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Αμερικανός γνωρίζει ότι μία νίκη στο Τέξας, την πολιτεία από την οποία κατάγεται θα είναι αρκετή για να τον φέρει μπροστά από τον Ρόρι ΜακΙλρόι, ειδικά σε ένα τουρνουά που 12 μήνες πριν είχε πάρει τη δεύτερη θέση.

 Ο πρώτος γύρος δεν εξελίχθηκε καλά για τον πρωταθλητή του Μάστερς καθώς ο Σέφλερ βρέθηκε στα τρία χτυπήματα πάνω από το όριο σημειώνοντας το τρίτο του μπόγκι στην δέκατη τρύπα. Στα δύο χτυπήματα από την κορυφή βρίσκονται οι Τζάστιν Ρόουζ, Τρέι Μούλιναξ και Ντένι ΜακΚάρθι.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.