ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Pelican Women’s Championship: Επιστρέφει για την υπεράσπιση του τίτλου η Κόρντα

Pelican Women’s Championship: Επιστρέφει για την υπεράσπιση του τίτλου η Κόρντα

Η σεζόν του LPGA οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και η Νέλι Κόρντα αναζητά την πρώτη της νίκη στη χρονιά, μία χρονιά που την είδε να απέχει από τη δράση για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα όταν εντοπίστηκε θρόμβωση στο χέρι της. Η ίδια έδειξε κάποια στοιχεία της ποιότητάς της και μετρά μία νίκη στο LET ωστόσο επιστρέφει για να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Pelican Women’s Championship.

 Πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη η Νέλι Κόρντα επέστρεψε στη δράση το καλοκαίρι με την 8η θέση στο US Women’s Open και το Evian Championship. Με έναν εξαιρετικό τελευταίο γύρο η ίδια πήρε τη νίκη στο Aramco Series, στο Σοτογκράντε, ωστόσο δεν μπόρεσε να περάσει το όριο πρόκρισης στο Walmart NW Arkansas Championship και το Ascendant LPGA.

 «Θα χαρακτήριζα αυτή την σεζόν πολύ ασταθή», είπε η Κόρντα. «Σίγουρα υπήρχαν πολλές καλές στιγμές αλλά και πολλές άσχημες. Έχω παίξει καλό γκολφ από την στιγμή που επέστρεψα, αλλά μερικές φορές το παράκανα και είχα φτωχή απόδοση. Σίγουρα είναι μία χρονιά που μαθαίνω περισσότερα για τον εαυτό μου και για το σώμα μου».

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.