fbpx

74ο Παγκόσμιο τρισπόντων: Ο Νίκος Πολυχρονόπουλος ανέβηκε στο Νο. 13 του κόσμου (pics)

74ο Παγκόσμιο τρισπόντων: Ο Νίκος Πολυχρονόπουλος ανέβηκε στο Νο. 13 του κόσμου (pics)

Θετικός είναι ο απολογισμός του Νίκου Πολυχρονόπουλου από το 74ο Παγκόσμιο τρισπόντων, καθώς κατάφερε να φτάσει στους “8” καλύτερους της διοργάνωσης του Ντόνχε της Κορέας, και στο διάβα του να αποκλείσει σπουδαία ονόματα του παιχνιδιού.

Παράλληλα με τις επιτυχίες του, ο 44χρονος Έλληνας πρωταθλητής του μπιλιάρδου κατάφερε να σκαρφαλώσει 4 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, πηγαίνοντας από το No. 17 στο No. 13, όντας, πλέον, από τους κερδισμένους των ανακατατάξεων του τουρνουά.

Από την πλευρά των κερδισμένων βρίσκονται επίσης ο Ρούμπεν Λεγκάζπι, που έχει ανέβει 8 θέσεις μέχρι τώρα και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για ακόμα μεγαλύτερη διάκριση, ο Ρόλαντ Φόρθομ 6 θέσεις, ο Τσου Μιούνγκ Γου 6 θέσεις, και ο Νέλιν Νίλσον 5 θέσεις. Δύο θέσεις ανέβηκαν και οι ΧΕΟ, Μπούρι, Μπλομντάχλ και Σίντχομ.

Στους χαμένους των ανακατατάξεων βρίσκονται ο Νιγιούγκεν Ντουκ Ανχ Κίεν, που έπεσε 12 θέσεις (από το No. 15 στο No. 27), ο Μουράτ Νατσί Κογκλού που έπεσε 6 θέσεις (από το No. 12 στο No. 18), ο Τσούνγκ Μποκ Λι, που έχασε 3 θέσεις, και ο Μάρτιν Χορν, που επίσης έχασε 3 θέσεις.

Αύριο, Κυριακή 13/11, θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί, ανάμεσα σε ΓιάσπερςΤασντεμίρ (07:00) και ΜέρκςΛεγκάζπι (09:30), ώστε να προκύψει το τελικό ζευγάρι του τελικού, και κατά συνέπεια ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής (13:00).

https://billiard.apexsports.gr/2022/11/12/74o-pagkosmio-tasntemir-polychronopoulos-50-18-oloklirose-tis-eksairetikes-tou-emfaniseis-stin-korea/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα