fbpx

Έρχεται το Diamond Cheer Open Christmas Cup 2022 (pic)

Έρχεται το Diamond Cheer Open Christmas Cup 2022 (pic)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τσιρλίντινγκ, διοργανώνει ενόψει Χριστουγέννων το Diamond Cheer Open Christmas Cup 2022, στις 17-18 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Αυλώνα.

Σε αυτό θα μπορούν να συμμετέχουν οι εξής ηλικιακές κατηγορίες: Γυναίκες-Άνδρες, Νέες Γυναίκες-Νέοι Άνδρες, Νεανίδες- Έφηβοι, Κορασίδες-Παίδες.

Τα αγωνίσματα που θα υπάρχουν στην διοργάνωση, είναι τα ομαδικά τσιρ ελεύθερο πομ, ομαδικά τσιρ χιπ χοπ, ομαδικά τσιρ τζαζ, ζευγάρια πομ, ζευγάρια hip hop, ζευγάρια jazz και ατομικά πομ.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή Τελική μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2022. Μετά την ημερομηνία αυτή, κανένας φορέας δεν θα γίνει δεκτός για να συμμετάσχει. Τα μέλη της Ομοσπονδίας δηλώνουν συμμετοχή μέσω του προγράμματος CHEER ON LINE. Οι φορείς που δεν είναι μέλη της ομοσπονδίας και θέλουν να λάβουν μέρος στο Diamond Cheer Open Christmas Cup 2022, πρέπει να στείλουν το αίτημά τους στο [email protected], με τα στοιχεία επικοινωνίας τους (Όνομα Φορέα, Ονοματεπώνυμο Υπευθύνου, Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, email). Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής του Diamond Cheer Open Christmas Cup 2022, θα δοθούν στους φορείς που θα δηλώσουν συμμετοχή με τις ομάδες τους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα