fbpx

Nedbank Golf Challenge (R2): Ο Ντόναλντ έπιασε στην κορυφή τον Φοξ

Nedbank Golf Challenge (R2): Ο Ντόναλντ έπιασε στην κορυφή τον Φοξ

Η βροχή ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του δεύτερου γύρου του Nedbank Golf Challenge που διεξάγεται στη Νότια Αφρική στο πλαίσιο του DP World Tour με τους διοργανωτές να διατηρούν την ελπίδα ότι το τουρνουά θα παιχτεί στις 72 τρύπες.

 Πρωτοπόρος μετά τον πρώτο γύρο ο Ράιαν Φοξ, έπαιξε μαζί με τους Λουκ Ντόναλντ και Γκουϊντο Μιλιότζι μόλις τρεις τρύπες στον δεύτερο προτού η δράση διακοπεί εξαιτίας του κινδύνου των κεραυνών, μία διακοπή που κράτησε ώρες και με το σκοτάδι να πλησιάζει.

 Σε αυτές τις τρεις τρύπες που παίχτηκαν ο Ντόναλντ έπιασε τον Φοξ στην κορυφή με ένα μπέρντι στη δεύτερη. Ο Ρος Φίσερ είναι πιθανότατα ο πιο απογοητευμένος από την εξέλιξη καθώς πρόλαβε να σημειώσει τρία μπέρντι και ένα ιγκλ ωστόσο δεν είχε το χρόνο να αξιοποιήσει το ρυθμό που είχε πιάσει. Ο κάτοχος του τίτλου, Τόμι Φλίτγουντ, είναι στα τρία χτυπήματα κάτω από το όριο προλαβαίνοντας να παίξει οκτώ τρύπες στο δεύτερο γύρο. Ο ίδιος γνωρίζει ότι σε περίπτωση που πάρει τον τίτλο θα ξεπεράσει τον Ρόρι ΜακΙλρόι στην κορυφή της βαθμολογίας του DP World Tour ενόψει του τελευταίου τουρνουά της σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα