ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Γουέιν: «Οι αντίπαλοι ήταν αποτελεσματικότεροι από εμάς»

Γουέιν: «Οι αντίπαλοι ήταν αποτελεσματικότεροι από εμάς»

Ιδιαίτερα λυπημένος παρουσιάστηκε ο Σον Γουέιν στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα της Αγγλίας από τη Σαμόα στην παράταση, στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ. Ο τεχνικός των Three Lions στάθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, εντοπίζοντας τις αδυναμίες της δικής του ομάδας στην έλλειψη αποτελεσματικότητας και σταθερότητας στον αγωνιστικό χώρο.

“Είμαι στεναχωρημένος. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί σήμερα, οι αντίπαλοί μας ήταν ανώτεροι. Αξίζουν όμως συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας, έκαναν ένα θαυμάσιο τουρνουά, αν και μικρές λεπτομέρειες μας κόστισαν. Οι αντίπαλοι ήταν πιο αποτελεσματικοί από εμάς και αυτό είχε το κόστος του σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, όπως καταλαβαίνεται.

Χρειαζόμασταν περισσότερη σταθερότητα, πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και να είμαστε ένα ειλικρινές σύνολο ανθρώπων. Θα βρεθούμε ξανά στο μέλλον με μία παρόμοια ευκαιρία στα χέρια μας και τότε τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουέιν.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.