fbpx

Μενίνγκα: “Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου”

Μενίνγκα: “Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου”

Άκρως ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ εμφανίστηκε ο Μαλ Μενίνγκα. Ο τεχνικός της Αυστραλίας δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με το πείσμα και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, ώστε να έρθει το 16-14 κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και μαζί το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

“Ήμασταν προφανώς ανώτεροι από πλευράς πείρας, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος και με την προσπάθεια και την αφοσίωση που έδειξαν οι παίκτες. Είναι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλεις να βλέπεις στους παίκτες σου και γενικώς σε μία ομάδα. Το συγκεκριμένο ματς ήταν σκληρή δοκιμασία. Κράτησε πολύ και ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα προηγούμενα.

Μερικές φορές δεν παίρνεις αυτό που θέλεις, για αυτό και το παιχνίδι έχει τις απρόσμενες στιγμές του. Κάποιες φορές η μπάλα σου πέφτει στο έδαφός, κάποιες φορές έχεις πέναλτι εναντίον σου και άλλες τέτοιες δυσκολίες, όμως πρέπει να παραμένεις διεκδικητής της κατάστασης. Μόνο έτσι μπορείς να πάρεις τη νίκη.

Βάσει όσων έχω βιώσει, αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στα οποία έχω εμπλακεί στην καριέρα μου. Είπα στους παίκτες πως αγωνίζονται για όσα τους προσφέρει η πατρίδα τους. Αγώνες όπως αυτός, όπου θα πρέπει να δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω, είναι και εκείνοι που δείχνουν το εάν μπορούν οι παίκτες να προσπαθήσουν τόσο σκληρά για να πάρουν τη νίκη”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μενίνγκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα